MAKE IT SHINE!!!
Produk Rambut Untuk ANAK JANTAN Di Luar Sana

ADAKAH ANDA.??

"Pomade terbaik. Suavecito ni first pomade aku pakai waktu mula mula pomade ni viral tahun 2015/16 macam tu. Overall still terbaik macam dulu dan volume maintain 👍"
Meffzal
Kakitangan Kerajaan

hitam putih

UNTUK PENGETAHUAN ANDA...

Hari ini, rambut boleh dikatakan sebagai satu ‘mahkota’ kepada para lelaki di atas muka bumi ini.Dalam sebuah buku bertajuk “Anatomy Hair”, rata-rata rambut manusia tumbuh sebanyak 0.35mm sehari dan sekitar 15cm setahun.

Ini menunjukkan bahawa rambut merupakan satu elemen yang ada pada tubuh manusia yang PALING PENTING untuk dijaga lebih-lebih lagi di usia yang masih muda.

Mungkin juga,hari ini sahaja anda sudah mengalami masalah untuk menggayakan atau merapikan rambut anda.Sama ada anda seorang pelajar,pekerja professional atau pekerja buruh sekali pun anda mesti lebih mementingkan penampilan diri berbanding perkara lain.Anda setuju tak,para ANAK JANTAN lebih mementingkan rambut yang stylish berbanding mengambil peduli tentang penjagaan kulit wajah?

Sebagai seorang lelaki budiman, anda perlu mengetahui produk rambut yang mana sesuai dengan jenis rambut dan mudah untuk digayakan mengikut cita rasa anda.

Tidak dilupakan juga untuk memastikan rambut anda sentiasa kekal terbentuk elok,pemilihan produk rambut yang sesuai juga perlu diambil CAKNA DAN PENTING!

"Saya mempunyai rambut yang kerinting sejak lahir lagi.Tetapi selepas memakai pomade ini, orang mula memanggil saya segak, smart dan kemas.Pada masa sama orang mula pandang respect kepada saya. saya mahu ucapkan terima kasih kepada HITAM PUTIH kerana telah menjual pomade ini kepada saya!"
Noah Izwan
Mahasiswa

KENAPA PERLU BELI DENGAN HITAM PUTIH...

Harga yang murah dan mampu milik

Harga yang murah dan berpatutan menyebabkan semua jenis lapisan umur boleh beli pada bila-bila masa sahaja.Anda tidak perlu fikir panjang untuk membuat pembelian kerana semua produk TIDAK MELEBIHI harga RM50!

Rambut kekal terbentuk untuk tempoh masa 24 jam

Rambut akan kekal kelihatan kemas dan segak sepanjang hari sekali gus akan meningkatkan keyakinan diri anda sebagai seorang lelaki.Ini akan memberikan keberanian kepada anda untuk berurusan dengan orang lain dalam melakukan urusan harian.

Meningkatkan ‘volume’ pada rambut

Rambut anda boleh digayakan menurut cita rasa sendiri dan gaya yang menjadi ‘trend’ semasa.Bukan itu sahaja, rambut anda boleh dibentuk berulang kali mengikut kesesuaian anda.Produk-produk HITAM PUTIH juga sesuai untuk lelaki yang aktif bersukan atau penunggang motosikal yang selalu menghadapi masalah kekusutan rambut.

Mudah untuk dicuci

Dengan menggunakan produk HITAM PUTIH sudah pasti tidak merumitkan anda kerana hanya menggunakan air sahaja untuk mencuci rambut anda.Oleh itu, jelas akan dapat menjimatkan masa anda lebih-lebih lagi jika anda merupakan seorang yang sentiasa sibuk kerana ianya boleh dicuci pada bila-bila masa sahaja.

Memiliki bau yang harum dan wangi

Produk yang mengandungi bau yang harum dan wangi akan dapat menarik minat orang sekeliling yang ada di sekeliling anda.Ini akan meningkatkan karisma dan kredibiliti diri anda sebagai seorang lelaki.Secara tidak langsung imej diri anda sudah pasti akan semakin menonjol!

Kelihatan lebih TAMPAN,SEGAK dan KEMAS

Dengan menggunakan produk daripada HITAM PUTIH, anda akan dapat meningkatkan lagi gaya penampilan diri anda.Maka, anda dapat menarik perhatian orang lain di sekeliling anda.Bagi yang single, anda akan dapat mencuri tumpuan crush anda dan bagi yang sudah berkahwin isteri anda pasti suka dengan penampilan yang tampan dan segak!

"Mantap, memang lepas pakai hairspray auto terpacak rambut.Condition mmg tiptop⭐️🤩 huhu TQ HITAM PUTIH Nnti Ada barang baru kita order lagi"
Irfan Hanif
Pemain Bola Tampar
"Saya ada beli hair powder. Powder ni bagus untuk buat rambut nampak natural and senang dibentuk. So far guna sangat berpuas hati and takde pun rambut yang gugur."
Raja Haikal
Ejen Insurans

Setiap Pembelian akan mendapat FREE GIFT SIKAT!!!

"Setelah membeli pomade dengan HITAM PUTIH,saya tak pernah mengalami keguguran rambut apabila pakai pomade.Produk daripada HITAM PUTIH memang mantap"
Syammil Asraf
Pegawai Polis
"Saya telah membeli pomade perisa anggur dengan hanya berharga RM10 sahaja. Walaupon pomade ini harganya murah namun ianya mampu bertahan selama sebulan lebih dan juga berjaya meluruskan rambut saya yang kerinting."
Muhammad Khairuzzakwan
Pelajar Sekolah

HakCipta terpelihara 2023 HITAM PUTIH.Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh dicetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.